CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 17 mei 2010

De designers stellen zich voor.

Hallo allemaal,

Om de designers iets beter te leren kennen, stellen zij zich aan u voor. Maar ook ik zal mij even voorstellen, voor wie mij nog niet kent. ;-)


Hallo allemaal,


Mijn naam is Annette Hetebrij en ik woon in IJsselham (kop van Overijssel) op een boerderij. Wij hebben een melkveebedrijf en ik heb Annette’s Creafarm er naast als tweede tak. Ik geef creatieve workshops, demo’s in hobbywinkels of op vakbeurzen, heb een webwinkel op www.annettescreafarm.com, ben demonstratrice bij verschillende creatieve groothandels en heb al artikelen mogen schrijven in verschillende hobbybladen en mag af en toe mee denken over nieuwe producten en deze dan ook uitproberen.
Nu ik dit zo overlees is het eigenlijk wel veel, maar wij zijn er nog niet. ;-)

Ik ben ook regelmatig te vinden achter de pc. Moet ook wel als je een webwinkel hebt. Waar ik op Hyves al verschillende groepen ben gestart. Eerst natuurlijk privé, maar al gauw kwam die voor Annette’s Creafarm er ook bij. Toen kwam de Cricut, een snij stansmachine, en weer had ik een nieuwe verslaving erbij. Nu ik ook een Slice heb, die ook maar een eigen Hyves groep gegeven. Voor de Cricut Hyves groep heb ik al enkele landelijke workshopdagen georganiseerd. Erg leuk om de leden eens persoonlijk te zien en dus te werken met je apparaat tijdens een workshop. Tussen de bedrijven door werk ik ook nog mee op onze boerderij. Kalfjes voeren etc. is één van mijn vaste taken en natuurlijk de boekhouding, maar dat is niet mijn grootste hobby. ;-)

Mijn hobby’s zijn toch vooral, Scrappen en koken. Vroeger gaf ik ook nog kooklessen in de fijne keuken, maar daar ben ik maar mee gestopt, want het was niet meer te combineren. Ook mijn baan als hoofdleidster op een peuterspeelzaal was na 13 jaar te druk. Ik wil tenslotte ook nog slapen op z’n tijd. ;-) Nu ik diabeet blijkt te zijn, moet ik voor mijn gezondheid toch een stapje terug doen en dat valt niet mee voor zo’n bezige bij als ik. Wat een verhaal weer. Sorry hoor, maar die tik heb ik van school overgehouden, moest altijd verslagen schrijven van min. 250 woorden. Als jullie nog meer willen weten, vragen staat vrij.

Groeten van Annette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten