CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 27 december 2010

Afscheid nemen.

Hallo allemaal,

Het is bijna eind december en dan komt er weer een verandering in het Design team. De gast designers zijn deze keer twee keer zolang aangebleven, want door mijn bestralingen had ik eigenlijk geen tijd om nieuwe designers in te werken en als je te vreden bent met wat je hebt dan is het goed zo. Tenminste dat is mijn mening. Maar nu is het dan toch tijd geworden om afscheid te nemen. Maranda, Cheryl en Kim nogmaals bedankt voor jullie creatie's en jullie prettige samenwerking. Samen met mij zullen er zeker meer mensen zijn geweest die van jullie creatie's hebben genoten. Nogmaals bedankt. Ook heeft Antoinette mij aangegeven dat zij per 1 januari wil stoppen met het Deisgn Team. Zij wil meer tijd gaan besteden aan haar jonge gezin, waar wij natuurlijk alle begrip voor hebben. Antoinette, ook jij nogmaals bedankt.

Jullie zijn van mij gewend dat ik dan een oproep doe voor nieuwe designers. Maar helaas heb ook ik last gehad van de crisis en kan het echt momenteel niet meer uit om vele designers te voorzien van materiaal om voorbeelden te kunnen maken. Maar als het weer storm loopt van de bestellingen, wie weet wat de toekomst ons brengt.

Groeten van Annette

3 opmerkingen:

 1. Hoi Annette

  Ik heb de jaren dat ik in je team zat ook met liefde gedaan hoor. dus jij ook heel erg bedankt

  groetjes en een dikke kus en knuffel

  Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, ik hoop dat je je ten eerste zelf weer snel een beetje beter voelt en over die nieuwe eventuele toekomstige designers, dan houd ik mezelf aanbevolen hoor ;) Groetjes Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Afscheid nemen is nooit leuk, maar soms ontkomen we er niet aan. Ik wil jullie het allerbeste wensen en natuurlijk een heel creatief 2011.
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen